Max Fills üvey kız kardeşi Daisy Fox’un kıllı taşakları olan gerçekten büyük bir penis çizdiğini görebiliyor. Daisy’ye babası gibi sapık der. Daisy birkaç gün düşündükten sonra Max’in haklı olduğunu kabul eder. Özür diler ve sorunlarını çözmesine yardımcı olması için ondan babası rolünü oynamasını ister.
Max’in yanına sarılan Daisy, giderek azgınlaşan sorular sorar. Max kendini Daisy’nin göğüslerine ve sonra da amına iltifat ederken bulur. Kısa süre sonra Max, Daisy’nin kalçalarının arasına dilini sokar. Sonra üvey kız kardeşinin ısrarıyla Max onu içeri sokar.
Artık sikişmeye kararlı olduklarına göre, Daisy Max’i sırtına iter ve ona binmek için üstüne tırmanmadan önce sularını onun sertliğinden emer. Daisy, Max’in yan yatarken onu içine sokmasını sağlar. Onun sikinden memnun kaldığında, onun dölünden güzel bir ağız dolusu alır.